Brunkål-kaalisalaatti

Brunkål-kaalisalaatti

60+ min
Brunkål eli lämmin kaalisalaatti on skånelainen jouluklassikko joka tarjoillaan joulukinkun kera. Tällä reseptillä onnistut varmasti!
https://www.arla.fi/reseptit/brunkal-kaalisalaatti/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan kaalisalaatti leikkaamalla kaali lohkoiksi ja poista kanta.
  • Silppua kaali ja paista se erissä voissa isossa paistinpannussa.
  • Lisää siirappi ja liemi, ja keitä kaalisalaattia miedolla lämmöllä noin 1 tunti. Sekoita silloin tällöin.
  • Mausta kaalisalaatti lopuksi suolalla tarvittaessa.
  • Tarjoa kaalisalaatti sellaisenaan tai lisukkeena esimerkiksi lihamurekkeen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kaali
1 kg
2 rkl
Tummaa siirappia
2 rkl
Lihalientä
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
Ruusukaalisalaatti
30 minuuttia
Ruusukaalisalaatti
(5)