Entrecote-pihvi Välimeren kasviksilla

Entrecote-pihvi Välimeren kasviksilla

Entrecote-pihvi yhdistettynä ihaniin Välimeren kasviksiin. Herkullinen ruoka, joka useimmiten valmistetaan uunissa.
https://www.arla.fi/reseptit/entrecote-pihvi-valimeren-kasviksilla/

Tee näin:

  • Sekoita marinadin ainekset. Laita lihat marinoitumaan 20 minuutiksi puoleen marinadista. Muusaa tai raasta juusto ja sekoita yhteen vuohenjuustotahnan ainekset. Anna seistä jääkaapissa tarjoiluun asti. Kuumenna uuni 225 °C:een. Leikkaa tomaatit kahtia. Kuori ja leikkaa sipulista ½ cm paksuja renkaita. Jaa paprikat 4 osaan. Kuori kesäkurpitsa ja munakoiso ja leikkaa ne karkeiksi kappaleiksi. Aseta kasvikset pellille ja paahda uunin keskiosassa 15-20 minuuttia. Sekoita etikka, oliiviöljy, kuivattu chili, suolahiutaleet ja pippuri ja pirskota kasviksien päälle. Revi basilika ja ripottele kasviksien päälle. Grillaa tai paista pihvejä 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta. Voitele ne lopulla marinadilla. Tarjoile vihanneksien ja crème fraîchen kera.
Valmis!

Ainekset

Välikyljystä (à 150 g)
4
Marinadi
Sitruunankuori ja mehu
1
Hienonnettua tuoretta timjamia
2 tl
Hienonnettua tuoretta rosmariinia
1 tl
Hienonnettu valkosipulinkynsi
1
Suolaa
1 tl
Hyppysellinen mustapippuri
1
Oliiviöljyä
½ dl
Vuohenjuustotahna
Vuohenjuustoa
50 g
2 dl
Rosmariinia
1 tl
Hyppysellinen suola
1
Hunajaa
½ tl
Terttutomaatteja
4
Punasipuli
1
Punainen paprika
1
Kesäkurpitsa
1
Munakoiso
1
Kastike
Balsamiviinietikkaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Merisuolaa
Hyppysellinen mustapippuri
1
Hyppysellinen kuivattua chili
1
Ruukku tuore basilika
1