Fenkoli-chili-kalapata

Fenkoli-chili-kalapata

Tämä erittäin maukas fenkoli-chili-kalapata valmistuu käden käänteessä. Tarjoile mausteinen kalapata keitettyjen perunoiden kera.
https://www.arla.fi/reseptit/fenkoli-chili-kalapata/

Tee näin:

  • Leikkaa kalat paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Suikaloi fenkoli hienoksi. Paista sipuli ja fenkoli voissa kattilassa. Lisää kala ja muut ainesosat. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes kala on kypsää, noin 5 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Valmis!

Ainekset

Valkoista kalafileetä
400 g
Sipuli
1
Fenkoli (n. 300 g)
1
Rs kirsikkatomaatti (n. 400 g)
1
2 dl
Vettä
1 dl
Puristettua sitruunan mehua
1 rkl
Kuutio kalaliemi
1
Laakerinlehteä
2
Suolaa
½ tl
Tuoretta chili
½ rkl
Silputtua tuoretta basilikaa
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Kalapata
Kalapata
(15)