Graavilohitartar

Graavilohitartar

30 minuuttia
Graavilohitartar on nopea ja helppo valmistaa. Kruunaa graavilohitartar raikkaalla dijonsinapilla maustetulla piimäkastikkeella. Tutustu Arlan reseptiin!
https://www.arla.fi/reseptit/graavilohitartar-ja-piimakastike/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan graavilohitartar leikkaamalla graavilohi pieniksi kuutioiksi. Laita graavilohikuutiot odottamaan. Sekoita piimäkastikkeen ainekset ja kaada lohikuutioiden joukkoon. Anna graavilohitartarin tekeytyä kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoile valmis graavilohitartar punasipulin, tuoreiden yrttien ja hyvän ruisleivän kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kala
Graavattua lohifilee
500 g
Piimäkastike
1½ dl
½ dl
Jauhettua fenkolia
1¼ tl
Suolaa
½ tl
Sokeria
½ tl
Dijon-sinappia
1 rkl