Kanasaltimbocca ja tomaatti-kermakastike

Kanasaltimbocca ja tomaatti-kermakastike

Kanasaltimbocca ja tomaatti-kermakastike on nimensä mukaisesti suussa sulava ruoka. Saltimbocca on italiaa ja tarkoittaa hypätä suuhun.
https://www.arla.fi/reseptit/kanasaltimbocca-ja-tomaatti-kermakastike/

Tee näin:

  • Asettele ohutleikkeet leivinpaperille leivinlaudalle. Pane jokaiselle pari basilikanlehteä ja puoli kinkkuviipaletta. Taita fileet kaksinkerroin ja kiinnitä hammas- tai cocktailtikulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista fileet rasvassa pannulla. Poista lopuksi tikut. Lisää kerma, liemikuutio, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Halkaise tomaatit ja lisää pannulle. Suikaloi karkeasti loput basilikanlehdet ja lisää ruoan pinnalle. Tarjoa pastan kanssa.
Valmis!

Ainekset

Broilerin ohutleikettä, noin 600 g
8
Ruukku tuore basilika
1
Viipaletta parmankinkkua
4
Suolaa
½ tl
Mustapippurirouhetta
¼ tl
Inkivääriä
2 rkl
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2 dl
Kanaliemikuutio
1
Tomaattipyreetä
2 rkl
Vettä
½ dl
Kirsikkatomaatteja, puolikas rasia
125 g
Lisää herkullisia ideoita