Kanaton keitto

Kanaton keitto

45 minuuttia
Pehmeän mausteinen keitto on täydellisen lämmittävä syysruoka. Kanakeittoa muistuttava ruoka valmistetaankin edullisista soijapaloista.
https://www.arla.fi/reseptit/kanaton-keitto/

Tee näin:

Kanaton keitto
  • Mittaa kattilaan 1 litra vettä, 1 kasvisliemikuutio ja soijapalat. Keitä noin 10 minuuttia.
  • Valuta keitetyt soijapalat siivilässä.
  • Kuori ja kuutioi peruna, porkkanat, paprikat ja sipuli.
  • Kuumenna kattilassa 1 litra vettä ja kasvisliemikuutio kiehuvaksi. Lisää perunat, porkkanat, paprikat ja maissi ja keitä noin 10 minuuttia.
  • Sulata voi pannulla ja ruskista keitetyt soijapalat ja sipuli kevyesti. Mausta soijakastikkeella ja currylla.
  • Kaada soijapalat ja sipulit lähes kypsien kasvisten joukkoon ja anna kiehua vielä muutama minuutti.
  • Lisää fraiche kerma ja kuumenna vielä kiehuvaksi. Anna vetäytyä 10 minuuttia.
  • Tarjoile Keso-raejuuston kanssa.
Valmis!

Ainekset

Kanaton keitto
Soijakastiketta, paloja tai suikaleita
3 dl
Kasvisfondia
2
Perunoita
6
Porkkanoita
3
Punaista paprika
1
Sipuli
1
Maissia
2 dl
2 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Currya
1 tl
Arla® Lempi Tikka Masala kerma
1 prk
Tarjoiluun
Lisää herkullisia ideoita
Kanakeitto
20 minuuttia
Kanakeitto
(24)
Jauhelihakeitto
45 minuuttia
Jauhelihakeitto
(112)
Siskonmakkarakeitto
30 minuuttia
Siskonmakkarakeitto
(8)