Kirsikka-masariinileivokset

Kirsikka-masariinileivokset

Makeat ja suloisen pinkit kirsikka-masariinileivokset maistuvat kaikenikäisille.
https://www.arla.fi/reseptit/kirsikka-masariinileivokset/

Tee näin:

  • Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe keskenään. Paloittele voi pieniksi paloiksi ja nypi jauhojen sekaan. Sekoita joukkoon kananmuna ja vatkaa taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pieniin paperi- tai foliovuokiin ja taputtele reunoille. Anna seistä jääkaapissa vähintään 30 minuutin ajan. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita mantelimassa ja sokeri. Lisää voi ja sekoita seos tasaiseksi tahnaksi. Sekoita joukkoon kananmunat, yksi kerrallaan. Lisää lusikallinen kirsikkahilloa jokaisen vuoan pohjalle. Täytä vuoat täytteellä. Paista masariinileivoksia uunin keskiosassa 15-18 minuuttia. Anna jäähtyä. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään ja levitä leivosten päälle. Koristele halutessasi kirsikoilla.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Jauhoja
3 dl
Sokeria
3 rkl
Leivinjauhe
½ tl
100 g
Kananmuna
1
Täyte
Mantelimassaa raastettuna
250 g
Sokeria
½ dl
125 g
Kananmunia
2
Kirsikkahilloa tai -marmeladia
1 dl
Kuorrutus
Tomusokeria
2 dl
Vettä
1½ rkl
Punaista elintarvikeväriä
1 tl