Kukkakaalitacot

Kukkakaalitacot

45 minuuttia
Rapean rouskuvat tacot saavat makua mustapippurituorejuusto-kastikkeesta. Kastikkeella maustetaan myös tacoihin sopiva raikas kaalisalaatti. Kokonaisuuden viimeistelee tacomaustettu kukkakaali.
https://www.arla.fi/reseptit/kukkakaalitacot/

Tee näin:

Kukkakaalitacot
  • Paloittele kukkakaali ja levitä palat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Ripottele päälle oliiviöljy ja tacomauste. Sekoita hyvin, että öljy ja mausteet leviävät tasaisesti.
  • Paahda kukkakaalia noin 20–30 minuuttia tai kunnes palat ovat pehmenneet ja saaneet paahtuneen värin.
  • Raasta kaali ja porkkana karkeaksi raasteeksi.
  • Sekoita tuorejuusto, jogurtti ja limen mehu yhteen. Kaada noin puolet tuorejuusto-jogurttikastikkeesta kaali-porkkanaraasteeseen. Anna maustua hetki.
  • Lämmitä tacokuoret. Lusikoi pohjalle kaalisalaattia.
  • Lisää seuraavaksi paahdetut kukkakaalit.
  • Viimeistele kukkakaalitacot tuorejuusto-jogurttikastikkeella ja lehtipersiljalla.
Valmis!

Ainekset

Kukkakaalitacot
Kukkakaali
1
Oliiviöljyä
2 rkl
Tacomaustetta
3 rkl
Kaali
250 g
Porkkana
1
1 prk
1 dl
Limetin mehu
½
Taco-kuorta
12
Tuore lehtipersilja