Paistettua lohta ja mangoa

Paistettua lohta ja mangoa

Paistettu lohi mangon kera on ihana herkkuruoka. Tarjoile ateria tuoreen leivän kera!
https://www.arla.fi/reseptit/paistettua-lohta-ja-mangoa/

Tee näin:

  • Kuori porkkanat ja höylää ne ohuiksi suikaleiksi pituussuunnassa perunankuorimaveitsellä. Jaa mango kahtia. Kuori mango ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Anna voin sulaa kuumalla pannulla, mutta ilman tummumisen. Paista valkosipulia, inkivääriä ja korianteria noin ½ minuuttia. Lisää porkkanat ja anna niiden paistua noin. 2 min. Lisää sitruunan kuori ja mehu ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 3 minuuttia. Lisää viimeisenä ruokakerma, mango, minttu, suola ja pippuri. Keitä saman aikaisesti pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta pasta ja säästä 1 dl keitinvettä. Kaada pasta takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon porkkanaseos ja keitinvesi. Kuumenna seos ja mausta maun mukaan.
Valmis!

Ainekset

Porkkanoita
¾ kg
Mango
1
10 g
Hienonnettua valkosipulinkynsiä
2
Hienonnettua korianteria
1 tl
Sitruunankuorta raastettuna
2 tl
Tuorepuristettua sitruunamehua
2 rkl
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
1 dl
Tuoretta hienonnettua minttua
½ dl
Suolaa
½ tl
Pippuria myllystä
Tuorepastaa
500 g
Lisäksi
Tuoreita mintunlehtiä
Tarjoiluun
Grillattua lohifilee
4