Paprikakalakeitto

Paprikakalakeitto

Kalakeitto on maittava perusruoka, joka saa lisämakua paprikasta. Paprikakalakeitto sopii arkeen sekä viikonloppuun.
https://www.arla.fi/reseptit/paprikakalakeitto/

Tee näin:

  • Paloittele kalafileet ja paprika. Kuullota paprikoita ja puristettua valkosipulia öljyssä pannulla noin 3 minuuttia. Lisää maito, kerma, viini, liemikuutiot ja timjami. Anna kiehahtaa. Laita kalapalat kattilaan ja anna kiehua 3-4 minuuttia. Mausta kalakeitto suolalla ja pippurilla. Ripottele keiton pinnalle juustoraastetta ja tuoretta timjamia.
Valmis!

Ainekset

Kalafileetä esim. järvikalaa tai turskaa
400 g
Eri väristä paprika
3
Valkosipulinkynsiä
2
Öljyä
6 dl
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
2 dl
Valkoviiniä (tai vettä ja 1 rkl sitruunanmehua)
1 dl
Kuutio kalaliemi
2 2
Timjamia
1 tl
Suolaa
Cayennepippuri
Arla® Emmental juustoraastetta
100 g