Parsaa sitruunavoilla

Parsaa sitruunavoilla

Parsaa sitruunavoilla ja juustolla on ylellinen ja helppo keväinen lisuke. Sitruunavoi korostaa parsan herkkää makua ja juustoraaste viimeistelee kokonaisuuden.
https://www.arla.fi/reseptit/parsaa-sitruunavoilla-ja-juustolla/

Tee näin:

  • Ota voi jääkaapista pehmenemään.
  • Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori. Varo raastamasta valkoista osaa.
  • Sekoita pehmennyt voi ja sitruunankuoriraaste yhteen. Muotoile voipaperin avulla tangoksi ja anna kovettua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  • Leikkaa parsoista kannat pois.
  • Kypsennä parsat suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia. Ota pois ja valuta.
  • Aseta parsat lautaselle.
  • Leikkaa sitruunavoista paloja ja asettele sulamaan parsojen päälle.
  • Ripottele päälle juustoraastetta.
Valmis!

Ainekset

Tuoretta vihreää parsaa
400 g
200 g
Sitruunankuori
1
Arla® Emmental juustoraastetta
2 dl