Savukalarieskakääröt

Savukalarieskakääröt

Maukkaat rieskakääröt savukalalla, raejuustolla ja kananmunalla ovat erinomainen välipala vaikkapa töihin mukaan otettavaksi.
https://www.arla.fi/reseptit/savukalarieskakaarot/

Tee näin:

  • Revi puhdas salaatti pieniksi ja lohko savukala paloiksi. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Levitä edelliset tasaisesti neljälle rieskalle. Murskaa kananmunat haarukalla ja yhdistä kulhossa raejuusto, kananmunat, sitruunamehu ja hienonnettu tilli. Mausta seos kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi seosta rieskoille ja kääri rullaksi. Tarjoile väli- tai iltapalana.
Valmis!

Ainekset

Rieskaa
4
Pieni kerä rapeaa salaattia
1
Kylmä- tai lämminsavulohta
300 g
Kurkku
½
1 prk
Keitettyä kananmunia
2
Sitruunamehu
½
Hienonnettua tilliä
1 dl
Suolaa
Mustapippuria