Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Valkosuklainen rahka-jälkiruoka
Valkosuklainen rahka-jälkiruoka
15 minuuttia
•
Kommentit
Valkosuklainen rahka-jälkiruoka on herkullinen ja juhlava, ja se sopii erinomaisesti tarjottavaksi vaikkapa illanistujaisiin.
Katso myös nämä
1 tunti
Cappuccino-kinuskipiirakka
(7)
45 minuuttia
Suolainen kinuskijuustokakku
(30)
1 tunti
Pestopizza
(1)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Valmista rahka-jälkiruoka sulattamalla ensin valkosuklaa vesihauteessa. Vaahdota vispikerma ja maitorahka erikseen.
Yhdistä vaahdot ja lisää hieman jäähtynyt valkosuklaa, sekoita tasaiseksi. Mausta rahka-jälkiruoka konjakilla tai liköörillä.
Tarjoa valkosuklainen rahka-jälkiruoka esimerkiksi mansikkakastikkeen kanssa.
Valmis!
Ainekset
Valkosuklaa
400 g
Maitorahkaa
2½ dl
Kuohukermaa
2 dl
Loraus konjakkia
Koristeeksi marjat
Lisää herkullisia ideoita
15 minuuttia
Vaniljarahka
(12)
15 minuuttia
Lakkarahka
(13)
20 minuuttia
Omenarahka
(4)
Katso myös nämä
1 tunti
Cappuccino-kinuskipiirakka
(7)
45 minuuttia
Suolainen kinuskijuustokakku
(30)
1 tunti
Pestopizza
(1)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
Kaikki reseptit